2008-03-30

FUCKING MENSVÄRK IGEN!

Nu är den här igen, mensen, fan vad jag hatar att vara tjej ibland!

Imorgon börjar skolan igen efter påsklovet, det känns lite vemodigt, men samtidigt känner jag mig lite pepp på att träffa alla polare igen. Dock jobbigt med alla mina prov, men det ska nog gå bra om jag ser på det ljust.

Jag får helt enkelt blicka framåt mot torsdagen, den 3 april. Då ska jag till tandläkaren, min favoritplats på jorden!

Den 5 april bär det även av till Enköping för att göra högskoleprovet, känns ganska hårt att spendera en hel lördag från 8.10 till 16.30 med sånt. Men jag antar man är tvungen om inte betygen räcker för att komma in på universitetet.

Äsch, nu blir jag depp över vad jag ska välja för universitet igen. Satan!

2008-03-29

Igår hittade jag mina sladdar!

Tillbaks i Stränkan är man nu. Ska satsa på att plugga arslet av mig i morgon, har även pluggat en hel del idag. Det ska nog gå bra på proven under veckan, jag försöker i varje fall intala mig själv somså.

Jag känner mig stirrig, jag känner mig lugn, men samtidigt olugn. Det liksom känns väldigt mycket inom mig, jag vet inte vad det är som känns. Men någonting är det, något väldigt starkt. En eller flera starka känslor. Om vad? No idea! Är jag kär? är jag stressad? förvirrad? senil? ledsen? glad? arg? Jag vet inte längre, vad känner jag egentligen?

Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv, det kanske är det som ligger och gnager/pyr där inom mig. Nu är det bara några få dagar kvar till jag måste ha tagit det stora beslutet angående vad jag ska plugga på universitetet. Det känns jävligt hårt rentutsagt! Vad fan ska jag ta mig till och hur i helvete ska jag kunna välja och kommer jag välja det rätta?

PANIIIIIIIIIIIIK!!!!!!

Nu ska jag spela patiensduell för att få mina sinnen till ro och lägga allt jobbigt på hyllan.

2008-03-27

Att det är påsklov...

betyder inte att man har tid att blogga varje dag. Vilket man rent teoretiskt borde han. Men icke, stackars rebecka måste leka barnarbetare och jobba från morgon till kväll, dag in och ut. Inte nog med det har jag fått träningsvärk i princip hela kroppen, jag har halsont och jag hostar. Livet är hårt ibland. Men jag ska försöka att inte klaga ner denna blogg till en klagomur.

Idag har jag skrivit klart min krönika till tävlingen som Stiftelsen Expo och Natur & Kultur anordnar för elever från årskurs tre. Jag skrev den så det blev två flugor i en smäll då vi hade en liknande skrivuppgift på svenskan. Väldigt praktiskt.

Nu de sista dagarna på lovet får jag tyvärr spendera med näsan i ett antal böcker. Har samhällsprov på måndag, EG-rätt prov på tisdag och religionsprov på onsdag, utöver detta är det en hel del inlämmningar jag bör arbeta med. Och självklart det hemska projektarbetet som går mig på nerverna!

Det känns faktisk rätt skönt att få plugg lite. Jag trodde aldrig jag skulle kunna säga/skriva det, men ärligt talat ska det bli skönt med lite omväxling från allt fysiskt kropssarbete. Äntligen få sitta skönt och bara plugga. Ser fram emot min morgondag! PLUGG here I come!

2008-03-23

aj aj aj..

Jag har fått en klump i halsen som ilar, bränner, sticks, ger mig kramper, får mig att typ sluta andas! Jag kommer bli sjuk, jag kommer få halsfluss! Gaaah! Inte nu igen, jag hatar halsfluss, jag får det alltför ofta. Rekordet var nog tre ggr på mindre än fem månader, slå det!

Livet har känts hårt och jobbigt idag, inte bara på grund av det halsonda. Utan av mera psykiska saker. Det är ett sådant extremt tryck på mig, fullt av förväntningar, press, dåligt samvete, tvång och vånda. Jag vill verkligen bara bry mig om mig själv, jag vill ta till vara på lovet och verkligen vila upp mig, och enbart vara aktiv i saker jag själv vill. Jag vill såklart ha kul och leka och så, men mest bara vila. Dessutom ska jag bli klar med hur mkt som helst till plugget börjar, så vill liksom passa på att ta det lugnt inför det.

Detta förstår inte mina föräldrar. De älskar när vi barn har lov, för det ser lov som om de får några extra pers i arbetskraft. De tänker, underbart med lov då kan vi göra storverk här hemma, då kan vi göra ditt och datt och ännu mer därtill. Perfekt tänker de. Inte så kul för mig, de kör verkligen med psykisk press med. De tar till fega knep och försöker först med att ge en dåligt samvete för att man inte ställer upp, och att de ställer upp så sjukt mkt enligt dem själva. men ja, sanningen är en annan. De ställer väl inte upp med så jävla mycket och man vill väl vara barn, leka ha det kul och bara va. Vår tid kommer, vi kommer också få jobba, vi är framtiden, vi vill inte bli utslitna redan nu.

Sedan när de kört med dåliga samvetes försöken så börjar de med hot. Typ hjälper du inte till så får du ingen skjuts hem. Hjälper du inte till stänger vi av internet. Hjälper du inte till får du inga bidrag. Hjälper du inte till tror du fan heller vi inte gör nått för dig heller. osv. Ska man som barn få höra på sådant? Är det rättvist att vissa blir utsatta för sånt medan andra barn/ungdomar får göra vafan de vill medan föräldrarna leker marionettdockor? Hur är det egentligen?

Jag tycker att det är rätt att man tidigt ska lära sig att man verkligen måsta göra något för att få något tillbaka. man ska jobba och märka att konsekvenserna blir belöning och man ska även känna hur konsekvenserna kan bli negativa om man inte görrätt för sig. Men det ska aldrig gå till överdrift! Man ska göra det med glädje, man ska inte känna sig tvungen och hela tiden gå runt med en psykisk klump i magen. Det är inte rätt!

Samtidigt som man har denna psykiska press blir man själv kluven, vem ska man lyssna på? Ska man lyssna på vad föräldrarna säger att man ska göra eller ska man ta alla konsekvenserna och lyssna till sig själv. Det är frågan, och den är inte alltid så jävla lätt.

Idag var en sådan dag då jag tog konskevenserna och lyssnade på mig själv, det var frustrerande och extremt jobbigt. Pärona förstår inte hur jag kan vara trött av att enligt dem inte ha gjort någonting. Jag säger bara en sak, försök lev i en situation full av press, förväntningar och annat shit. Det är både mentalt och fysiskt påfrestande.

Nu börjar jag spåra ut, jag är inte så jävla ynklig som jag låter, men min dag har varit jobbig! Om nu det duger som ursäkt!

2008-03-21

Påsklovets första dag...

"I will do my best
You say you wanna stand by my side
Darling your head's not right
I see alone we stand together we fall apart
Yeah, I think I'll be alright
I'm working so I won't have to try so hard
Tables they turn sometimes.
Oh someday.
I ain't wasting no more time".

Jag har väl haft en helt okej dag antar jag, gick upp ganska tidigt, typ halv nio. Åt frukost, pappa som blivit av med gipset och därmed blivit mer rörlig hade gjort frukost med ägg och allt. Gott!

Sedan drog jag ut till mina småttingar till lamm, hängde där nån timme, sedan blev det arbete i växthusen, det har verkligen vuxit extremt mycket nu. Det är hur mycket som helst! Blommor, plantor osv.

Nyss insåg jag att jag tyvärr glömt alla mina viktiga sladdar i lägenheten i Strängnäs, glömt mobilladdare, kameraladdare, kamera till datorn sladden, batterier till mp3, mp3-sladden till datorn.. ja, allt viktigt! suck.. Jag hoppas jag får chans att åka och hämta det någon dag, känns jävligt risigt utan alla de prylarna under ett helt lov. Kameran är ju full med bilder, så kan ju inte ta några nya. Så ja, akut behov av en resa till Strängnäs, oja!

Jag börjar bli hungrig, undra om det bjud på något gott till middag här hemma. Eller om jag är tvungen att själv ta initiativ till att utfodra mig själv och min familj. jadu, ska nog gå ner och åtminstone säga att jag är hungrig.

Glad Påsk!

2008-03-19

80-tal ftw...

Imorgon är det den årliga EM-fotbollen på skolan, vi ska vara 80-tal så det bara skriker om det. Jag ser mest glam-rockig ut. Hyper extrem och jag skämtar inte!

Jag har prickiga leggins, randiga knästrumpor, benvärmare, en arm/axellös topp, bh, och bikini ovanpå, bikini ovanpå legginsarna och nitbälte runt. Även en halsduk runt huvudet och den extremaste hårdagen ever! Mitt hår står typ rätt upp åt alla håll och kanter, släng dig i väggen lejonkungen!

Jag känner mig så sjukt pepp, vårat intro består av fatboy slims låt "praise you", kolla den på youtube och ni ser vilken dans vi ska dansa, vi kommer äga allt jag lovar!

Fy fan vad kul det ska bli, som tur är kommer en polare och hämtar mig med bil så jag slipper gå igenom stan med min outfit, evigt tacksam!

Nu ska jag dra till sängs, viktig dag imorgon plus jag ska upp alltför tidigt!
PUSS och önska mig Lycka Till!

2008-03-18

There's no sympathy for the dead...

"I can't breathe
wake up from this nightmare that I'm in
dive into a holy river and wash away my sins
as I reach (sanctified) the surface of the water now
I will breathe and burn out my eyes"

Bra dag mot sitt slut, enbart en lektion, svenska c. Jag skrev på en krönika jag ska skicka in till en tävling, motdrag heter den. Den handlar om att man ska resa sig upp mot extremistiska, främlingsfientliga högergrupper. Mycket aktuellt ämne. Jag ska skriva om en kille som heter Albin och jag ska snacka skit om rassar och krogväktare i min krönika. Vi får hoppas den blir bra.

Dessutom fick vi idag ut lite papper med frågor till årsboken, typ skolans pluggis, kung, drottning, stekare osv. Var rätt jobbiga frågor faktiskt. Svårt att välja. Men jag lyckades rätt bra tillslut tycker jag.

Jag var och gymade idag, vart ett kort pass, enbart en timme, jag brukar nästan hålla på det dubbla. Men det var skönt. Vi får hoppas jag slipper träningsvärk, vilket jag tror jag slipper. Min favorit tant var där idag, ibland älskar jag verkligen pensionärer. Hon är så söt och rolig, klämcheck!

Snart är påsklovet här och jag har extremt mycket framför mig, mitt lov kommer bestå i att plugga, klappa lamm och kanske träffa lite gammalt folk från hemorten. Vi får se hur det ter sig.

Nu närmast, imorgon för att vara exakt ska jag på ett möte på kommunhuset. Det ska hållas ett gemensamt elevrådsmöte med kommunens andra gymnasium och med min friskola. Ämnet på dagordningen är diskussion angående fördomarna, fejden mellan de två gymnasieskolorna. Vi ska diskutera varför det är så, hur man kan få bort det och sådana saker. Båda skolornas rektorer ska infinna sig och det kommer säkerligen bli väldigt givande. Man får hoppas man inte blir nerslagen på stan efteråt. Nejdå, det kommer inte hända, det är lätt att tycka om mig, jag är en älskvärd, naturlig person.

Take Care!

2008-03-17

15

Det 15 inlägget, äntligen. Mitt turnummer dessutom. Apropå tur, på engelska luck så har jag kommit fram till att mannen i mitt liv verkligen är Lucky Luke! Jag har skrivit ett arbete och serietidningar från Bryssel på Europakunskapen och nu har gnistorna sprakat igång igen mellan mig och min barndomskärlek. Lucky Luke, Jolly Jumper och Ratata!

Idag hade jag elevrådsmöte, det var för en gångs skull väldigt, väldigt givande. Jag känner mig mycket nöjd med mitt elevråd. På onsdag ska vi dessutom ha ett gemensamt elevrådsmöte tillsammans med en närliggande gymnasieskola för att diskutera hur man kan få bort fejden mellan skolorna. De båda rektorerna ska även sitta med. Jag känner mig faktiskt förväntansfull, jag gillar intriger!

Snart är det påsklov, bara några dagar kvar, på fredag blir den en härlig veckas lov, dock med alldeles för mycket studier då jag har prov måndag, tisdag och onsdag veckan efter lovet. Men jag överlever, jag lovar! Under lovet vill jag leka, ha det kul och träffa lite polare. Har en kanske dejt med min käraste barndomsvän Joanna med, hoppas det blir något med den!

På torsdag är det EM- fotbollen på skolan, vi kommer troligtvis inte hamna så bra på listan, men det är alltid kul att vara med. I år kommer vi ha ett riktigt grymt dansnummer till intro, spännande spännande!

Jag ska ta och passa på att studera lite nu medan jag har chansen, fortsättningsvis ska jag försöka skriva mer ofta här, typ varje dag. Det har dock blivit lite jobbigare att komma ihåg nu efter Spanien resan, allt blev helt hux flux då...

2008-03-16

Helg

Nu är det helg! Helg som i hemma på gården, men pärona, bröderna och djuren. Faktiskt roligare än det låter jag lovar. Då det finns massa gosiga lammisar nu som man kan gosa med hela dagarna!

Fredagen spenderade jag framför datorn, hade en svenska recension som skulle in innan 00.00 på kvällen. Så det var bara att skriva på som fan, men jag han i tid. Dessutom var jag ute och gosade med lamm, glodde lite på tv och lekte med minsta lillbrorsan.

Lördagen blev det mer gosande och matande av lamm, plantering av tomatplantor och lite annat grejs ute i växthusen. Dessutom spelade jag singstar, lira ping-pong och lite ps2 med brorsan.

Söndagen kommer bli jobbig, jag ska då skriva hela mitt europakunskapsarbete. Rätt tufft då jag inte ens börjat. Dessutom förväntar sig min familj att jag hjälper till ännu mer i växthusen och mina kära klasskompisar förväntar sig att jag pallrar mig in till Strängnäs till 15.00 och lirar fotboll med dem. Jadu, det är mkt förväntningar på mig, hårda makaroner, jobbigt läge och jag vet inte hur det kommer sluta. Jag antar jag återkommer med ett panikfullt inlägg senare på söndagen. Då när jag inte har lyckats bli klar med europakunskapsinlämningen och allt känns skit och ovärt. Men ja, den stunden den sorgen.

Nu ska jag berätta om en dröm för en polare, vi hörs!

2008-03-12

Home sweet home...

Hejsanhoppsan, nu är jag tillbaks i Sverige och det känns både bra och dåligt. Bra att få ligga i sin egna säng, bra att få andas SVENSK LUFT, bra att få svensk mjölk, kunna använda kukmobilen som inte fungerar i Spanien och skönt att rå om sig själv och bara göra som man vill.

Spanien var helt underbart, jag skulle gärna göra om det varannan vecka, haha! Jag har haft så fruktansvärt roligt, jag typ skrattar/ler mig till sömns varje natt. Jag har till och med drömt på spanska, ofta det händer. Det har varit jätteroligt att träffa alla i utbytet igen och dessutom har jag träffat folk från utbytet för två år sedan, snackat med tre och sett en i en bil! Jag känner mig jättenöjd.

Höjdpunkterna på resan var när vi spelade basket första gången, så jävla kul det var! Det var verkligen perfekt! Sedan var det oslagbart bra när vi var på en krog och drack och dansade. Tequila för två euro kan inte annat än bara vara bäst. Det var också väldigt kul när vi var i Barcelona, kikade på stranden, shoppade, gick runt och kikade på saker och ting.

Jag har också lärt mig en mängd olika sånger och dylikt på spanska, jättekul. Det blir mina nya partyrticks!

Dåliga saker med resan är få, men jag fick nog i mig alltför mycket rök i lungorna dock, de känns lite ömma och skorvliga. Men det var klart värt det. Sedan är jag lite tjurig på mig själv att jag köpte för små dojor, de skulle varit storlek 39 istället för 38, jag får ont i lilltån för den skaver mot en söm när jag går. Men pettetesser, de kommer vidgas med tiden!

Nu ska jag sticka på toa och så, håller på att pinka på mig!

2008-03-10

Lunes

Tjabba!
Fortfarande i Spanien! Idag har jag varit i Barcelona,besokt en mangd olika sevardheter och dessutom shoppat lite mer. Denna gang blev det ett par converse,laga. Vi ska nog ha det mycket trevligt ihop, mina nya skor och jag!

Imorgon ar typ sista dagen har i Spanien da vi aker hem tidigt pa onsdagen.Detta kanns ratt hart, da jag haft det helt underbart har!Tiden har gatt extremt fort och jag har haft det jatteskoj! Det kommer nog bli en hel del tarar nar vi tar farval. Imorgon kvall kanske det blir party party for min del,jag hoppas sa! Men min spanjorska ar ju lite icke vild sa jag kanske blir tvungen att stanna hemma...vem vet. Men jag hoppas saklart pa rejalt partaj i Barcelona. Det skulle vara pa en krog som ar ganska underground, later helt perfekt enligt mig!

Forutom att det kanns jobbigt att aka harifran kanns det super att komma hem till Sverige. Jag kanner mig verkligen helt bortkommen utan en fungerande mobil, tank hur beroende man kan vara. Det ar nastan pinsamt! Dock har jag mycket som fan att plugga ifatt nar jag kommer hem, har missat tva prov plus massa annat...inte bra!

Ses! PUSS och GODNATT!

2008-03-09

Sunday bloody sunday

Hej igen!
Nu har det blivit sondag. idag ska jag inte gora nagonting alls vad jag vet. Egentligen skulle vi alla aka till en nojespark, men min spanjorska som jag bor hos ville inte. sa jag rattade mig efter det. hon ville plugga, hon tyckte hon hade sa mycket att gora. sa jag foreslog att jag kunde folja med de andra till nojesparken, men hon fatta inte vad jag menade sa jag sket i att ens forsoka forklara. ibland ar det drygt att hon knappt fattar engelska! foraldrarna kan heller inte hjalpa, de fattar typ inte ett ord.

Igar var vi i Barcelona, det var ganska soligt och fint vader, vi shoppade, var pa beachen och kakade och sa. Mycket trevligt var det. Jag kopte mig nagra trojor. Jag hade tankt kopa mig ett par converse med, men det blev inte sa, jag var for lat. Igar pa kvallen, eller tja, kvall och kvall, vid middagstid runt 22-23 sa gick vi till en kinesisk restaurang och at tillsammans. Trevligt men jag var sa sjukt trott! jobbigt att vara pa topp hela tiden. Jag antar det mestadels berodde pa att vi pa fredagen var ute pa en pub till gud vet nar och att vi dagen darpa gick upp tidigt. Nar vi skulle ga hem fran den kinesiska restaurangen traffade jag pa annu en spanjor fran utbytet for tva ar sedan. Adriá tror jag han hette. Forovrigt har jag bytt saliv med honom...

Imorgon bar det av till Barcelona igen, men da ar det med larare och alla elever, da ska vi besoka en mangd sevardheter. det blir nog kul, jag ser fram emot att besoka odlan!

Pa onsdag bar det av hem, en av spanjorskorna kom med ett mycket bra forslag pa vad vi skulle kunna gora pa tisdag kvallen/natten. namligen fara till Barcelona och dra pa en krog for att sedan ta taget tillbaka lagom till 6- 7 pa onsdagmorgonen. sedan springa och hamta vaskorna och dra till bussen till flyget! Det later perfekt tycker jag. da hon aven berattade att det fanns flera olika dansgolv, ett med typ techno/trance och sadant och ett med mer alternativ musik sasom rock! Later underbart!

Nu orkar jag inte skriva mer, sa jobbigt att andas, mina lungor ar typ rokskadade till tusen! Fysatan vad restaurangerna ar inrokta. Men i och for sig rokte jag pa ratt bra jag med, men det var i fredags.. det ar forovrigt fett billigt med alkohol, 2 euro for en tequila shot!

So long fuckers!

2008-03-06

I SPANIEN

Hola!
Nu ar jag i Spanien,darav min kassa stavning utan de heta svenska bokstaverna. Jag har det bra.Flygresan var hemsk, men det gick bra till slut. Det var extremt vindigt i Spanien nar vi skulle landa sa ja, jag trodde fan jag skulle do eller atminstone spy. USCH!

Nu sitter jag i min spanjorskas och hennes familjs lagenhet, mkt trevligt. Hon har stort prov imorgon sa jag ska snart dra till nagra andra. Kl.17 faktiskt. Det ar jattekul har, alla ar trevliga, kanns bra att traffa alla igen. Jag traffade idag tva spanska grabbar fran utbytet for tva ar sedan,de kande igen mig och mindes dessutom mitt namn! Knarkgrabbarna som jag kallade dem, de anvande droger som en rokande svensson roker vanliga cigg.. Men de ar trevliga anda!

Idag traffade jag aven nagra otroligt sota 13 ariga pojkar, hehe, lammkott...grrr... den ena hade verkligen perfekta ogon. de var sa dar fint kastanjbruna och gyllene,dessutom hade han langa ogonfransar som satan, bland de langsta jag satt. jag satt fan och glodde pa en 13 arig pojke, illailla...

Ja, vi ses kanske om nagon dag, eller sablir nasta inlagg nar jag kommer hem pa onsdag.

PUSS Ciao!

2008-03-04

Hejdå Sverige...

Imorgonbitti 03.00 far jag till Skavsta flygplats, därefter blir det flyget till Spanien! Jag hoppas flygplanet inte störtar eller gör några andra farligheter, vi hörs om en vecka!

2008-03-03

Blod och Knark i Skog och Mark...

"konstverk, mensvärk, verkstad, mensvärk, verksam, mensvärk, verklig, mensvärk, migrationsverk, mensvärk, underverk, mensvärk, tandverk, mensvärk, verktyg, mensvärk, tygverk, mensvärk....."

Goddagens, hemska dag!
Dagen börjar tidigt som fan, typ runt fem, jag känner shit, nu fick jag nog mens, går på toa och visst fan fick jag det. PANIK! var är mina verktabletter, letar som en tok! Hittar tre ipren, lycka, trycker i mig två. Lägger mig i sängen och lyssnar på musik. Somnar.

När jag vaknar känns det ganska bra, går till skolan som vanligt, efter första lektionen är det åt helvete, fucking mensvärk! Tog en till tablett till lunch, pina mig igenom resten av dagen. När jag kommer hem känns det ganska bra, men nu för en timme sen kom det jävla helvetet tillbaka igen! och mina ipren är slut och jag glömde gå till apoteket för att inhandla nya. Har bara alvedon, men hjälper ju inte för fem öre. Inte för att ipren är så mkt bättre, men det hjälper iaf lite.

Jag har dessutom försökt packa idag, jag hatar att packa! Men det ska bli kul att fara till Spanien, nu är det inte långt kvar. Ska vara på flygplatsen i Skavsta kl. 05.00 på onsdag. Känns rätt hårt med tanke på att jag måste åka dit först vilket tar massa tid. Usch! Stackars min skönhetssömn.

Ladda mobilen idag med, tydligen var det inte längre 200 utan 300 man var tvungen att ladda för att få gratis sms. Men självklart gjorde jag det. Så se upp så ni inte blir terrade av mig..

Ska ta och tycka synd om mig själv nu, kräks och godis!

2008-03-02

Cute without the e...

"Hoping for the best just hoping nothing happens
A thousand clever lines unread on clever napkins
I will never ask if you don't ever tell me
I know you well enough to know you never loved me"

Helgens sista stund är här, söndagkväll. Denna helg, min födelsedagshelg, har varit både bra och dålig. Fredagen var undebar, först pizza med Line och Belinda hemma hos Line, därefter förkrök och sedan krogen. Det var jättekul, jag ångrar ingenting och det började lika bra som det slutade. Inga missöden, första gången någonsin jag känner mig helt nöjd med en krogkväll.

Lördagen däremot var ingen höjdare, jag hade det väl trevligt och så men jag var dessutom ledsen, förvirrad och arg. Inte bästa sättet att spendera sin egen födelsedag på. Vissa karlar är mer komplicerade än andra, ibland förstår jag verkligen ingenting.

Söndagen var okej, släkten kom och gratulerade mig, jag fick euros, sek, presentkort, kläder och godis. Jag känner mig nöjd, jag var tvungen att önska mig pengar denna gång, första gången någonsin faktiskt. Jag är helt pank, fast just nu känns det stabilt. Jag har pengar till min spanien resa nu på onsdag och jag har även en hel del kvar på kortet. Detta måste vara årets första månad då jag inte är skyldig hela barnbidraget! Dock bör jag snart börja inköpa festivalbiljetter snart så då kommer tyvärr en hel del pengar ryka, men det är såklart värt.

Nu ska jag ta och dricka te och äta godis, jag har extremt ont i halsen, jag kan nästintill garantera att jag kommer bli så jävla sjuk till det är dags att åka till spanien.

So long fuckers!