2010-10-16

Om möjligt, ännu mera träningsvärk!

Det känns som mitt nya bantningsliv är ganska bra. Jag känner mig peppad på livet igen! Det är nog bra för själen att ha något att göra och tänka på med tydligt utsatta mål!

Igår gjorde jag en gudomlig linssoppa, det var första gången jag gjorde en linssoppa i mitt liv. Det var verkligen den godaste linssoppan jag ätit, restaurangbranschen kan ju anställa mig till linssopporna framöver.

På kvällen var jag på födelsedagskalas som efterföljdes av utgång på Värmlands nation. Det var roligt, mycket skönt folk men dock relativt kass musik. Men jag överlevde. Det bästa var att jag lyckades stå fast vid min bantning och enbart drack fyra stycken öl, det är mindre än en fjärdedel av vad jag brukar hälla i mig! Sista timmen var lite småjobbig, jag var för nykter och blev för medveten om både mig själv och hur andra betedde sig. Lite småobskyr känsla - hur klarar nykteristerna sig?!

Idag har jag varit hurtig och varit ute en timme och gått/joggat, det var jävligt jobbigt i rumpmusklerna som fortfarande ilar och spänner sedan gårdagen. Men det känns i varje fall mycket bättre nu i efterhand. Jag gjorde en ny soppa idag- det blev tomatsoppa på färska tomater. Först ugnsstekte jag dem i lite olja och med "frysfärska" kryddor och sedan rörde jag i buljongvatten i det. Blev riktigt smarrigt, hade blivit ännu bättre om jag haft en mixer eller en matberedare så att jag hade kunnat gjort soppan mer klumpfri. Men jag kom fram till att det nog är bäst med lite tuggmotstånd!

Inga kommentarer: